achtergrond_rechtsboven
Uw rode draad in draadvonken

E&M draadvonk techniek, specialisten in draadvonken.


E&M Draadvonktechniek b.v. is al 25 jaar een zeer gewaardeerde toeleverancier van draadvonk werk. Erg korte levertijden, met een vaak zeer hoge nauwkeurigheid zijn voor ons dagelijks praktijk.

Draadvonken is een specialisme en vraagt daarom om kwaliteitsmachines. Wij eroderen daarom met Charmilles en Sodick draadvonk machines.Met dit machinepark zijn wij in staat om zeer nauwkeurige delen te draadvonken, maar soms ook delen die wat grotere toleranties mogen hebben. De afmetingen van de te bewerken delen, varieren van zeer klein tot groot, maximaal 405 mm hoog. Met draadvonken kunnen elektrisch geleidende materialen bewerkt worden zoals (gehard) staal, aluminium, koper, hardmetaal (widia) en PKD (Poly Kristallijn Diamant).

Draadvonken wordt steeds breder toegepast waarbij het in sommige gevallen goed kan concurreren met frezen of slijpen. Het al bestaande voordeel van een zeer goede oppervlakte gesteldheid, onze machines kunnen tot Ra 0.11, en kleine inwendige radii maakt draadvonken breed inzetbaar.

Leverbetrouwbaarheid, kwaliteit en een scherpe prijs zijn kenmerken die bij ons bedrijf horen. Wij nodigen u uit om via de diverse links een indruk te krijgen van ons draadvonk bedrijf, en mogelijk de vonk op u over te laten springen.

draadvonken en draadvonkerosie zijn de specialismen van E & M draadvonk techniek

E&M Draadvonktechniek BV


Adres:
Innovatieweg 3-09
7007 CD Doetinchem

Tel.:
0314 - 39 26 00

E-mail:
info@emdraadvonktechniek.nl

Internet:
www.emdraadvonktechniek.nl
Maximale werkstuk afmeting 1140x820 x405

Profiel | Geschiedenis | Machinepark | Fotogalerij | Contact | Sitemap | Privacy

Copyright © 2024 E&M Draadvonk techniek B.V. Doetinchem, Alle rechten voorbehouden.
LOGISZ B.V.